AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Οκτ 2012

Συγκέντρωση Π.Α.ΜΕ ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ


Συγκέντρωση στην πλατεία Καρλοβάσου οργανώνει την Τρίτη 9/10 στις 6.30 το απόγευμα η Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ Σάμου. Αφορμή η έλευση της Γερμανίδας Καγκελάριου την ίδια ημέρα στην Αθήνα.



Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση - κάλεσμα αναφέρεται:

«Η επίσκεψη της Μέρκελ στη χώρα μας την Τρίτη δεν είναι για το καλό μας. Είναι για να βοηθήσει την κυβέρνηση να επιβάλλει τα νέα βάρβαρα μέτρα. Τώρα γενικός ξεσηκωμός! Τα νέα βάρβαρα μέτρα και οι εκβιασμοί Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυβέρνησης και κεφαλαίου να μην περάσουν

ΛΑΪΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

Δε δεχόμαστε τη φτώχεια! Τέρμα οι θυσίες!Η εξόντωση του λαού δε θα περάσει.
Όχι στα ψέματα και τις απειλές ότι αν δεν παρθούν τα μέτρα θα καταστραφούμε, ότι είναι επώδυνα αλλά αναγκαία για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα. Μόνο τους καπιταλιστές και τα αμύθητα κέρδη τους σώζουν.
Τέρμα στο παραμύθι της συγκυβέρνησης ότι μας τα επιβάλουν οι κακοί ξένοι. Κεφαλαιοκράτες ντόπιοι και ξένοι, ευρωπαϊκή ένωση,Δ.Ν.Τ και κυβέρνηση, όλοι μαζί αποφασίζουν και ισοπεδώνουν δικαιώματα και κατακτήσεις, λεηλατούν τη ζωή και το μέλλον μας. Όλοι στους δρόμους με σύνθημα:

ΚΛΕΦΤΕΣ,ΛΗΣΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ

Ως εδώ με τις αυταπάτες ότι κάποιοι άλλοι με καλή διαχείριση, χωρίς σύγκρουση με την Ε.Ε., χωρίς να θίξουν την ιδιοκτησία και τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών θα εφαρμόσουν φιλεργατικά μέτρα, θα κάνουν τη λυκοσυμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης πιο φιλολαϊκή.
Αγώνας με λαϊκή ενότητα για να απαλλαγούμε από το ζυγό των μονοπωλίων και της Ε.Ε.
Με ταξική ενότητα και λαϊκή συμμαχία απαιτούμε : Να μην ψηφιστούν τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Να καταργηθούν τώρα όλες οι αντιλαϊκές συμφωνίες, τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις.Μονομερή διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση τώρα από τη λυκοσυμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης.

ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!

Μας εκτελούν στα 5 μέτρα! Δε θα το επιτρέψουμε!Δε δεχόμαστε τη σύγχρονη σκλαβιά!
Έχουμε τη δύναμη να επιβάλουμε το δίκιο μας!
Ένας για όλους & όλοι για έναν!
Κάτω οι φόροι & τα χαράτσια. Κανένας μόνος του στα νύχια της εφορίας.
Να μην περάσουν τα μέτρα της πείνας! Κανένας χωρίς στέγη, τροφή, φάρμακα.
Όχι στην κατάργηση της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας. Όχι στους ταξικούς φραγμούς.
Ασφαλή και δωρεάν μεταφοράς μαθητών & φοιτητών με ευθύνη του κράτους.
Ούτε ώρα χαμένη. Κλιμακώσουμε τον αγώνα.Προετοιμαζόμαστε για νέα πανελλαδική απεργία όταν η βουλή θα συζητά την ψήφιση των νέων βάρβαρων μέτρων. Οργανώνουμε την απάντησή μας, με εμπιστοσύνη στη δύναμη και το δίκιο μας. Προετοιμαζόμαστε για αγώνα διαρκείας μέχρι την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής».