AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Οκτ 2012

Ημέρα κινητοποιήσεων η αυριανή στη Σάμο



Μπαράζ συγκεντρώσεων έχει προγραμματιστεί για αύριο στο νησί. Η αρχή γίνεται στις 9 το πρωί, με συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Σάμου και παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ. Οργανώνεται με πρωτοβουλία των Λαϊκών Επιτροπών Σάμου, Καρλοβάσου, Μυτιληνιών, Κοντακεϊκων, Μαραθοκάμπου, Παγώνδα, Ηραίου και Μύλων, ενάντια στο χαράτσι των ακινήτων και τη διακοπή του ρεύματος σε αυτά. Υπάρχει, ωστόσο, και συνέχεια.

Μία ώρα αργότερα αύριο, στις 10 στην πλατεία Πυθαγόρα, η Συντονιστική Επιτροπή για την Παιδεία κλιμακώνει τον αγώνα της για το έως τώρα άλυτο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών με πανσαμιακό συλλαλητήριο, με τη συμμετοχή μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών. Για να διευκολύνει ακριβώς τη μαζική προσέλευση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει για αύριο στάση εργασίας από τις 11 το πρωί ώς τη λήξη του ωραρίου σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ του Νομού Σάμου.

Για τις 6.00 το απόγευμα έχει οριστεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσει έξω από το Κέντρο Λαθρομεταναστών Σάμου η Ομάδα Δράσης Πολιτών. Για τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που θα διατεθούν για τη συγκεκριμένη συγκέντρωση και τις ώρες αναχώρησής τους δείτε εδώ.