AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Οκτ 2012

Δωρεάν μεταφορά στην αυριανή συγκέντρωση


Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Σάμου θα διατεθούν για την αυριανή συγκέντρωση-διαμαρτυρία έξω από το Κέντρο Λαθρομεταναστών Σάμου, στις 6 το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε η Ομάδα Δράσης Πολιτών.



Ειδικότερα, για  την εξυπηρέτηση των πολιτών, θα αναχωρούν, με δωρεάν επιβίβαση, λεωφορεία από το Πυθαγόρειο και τη Χώρα στις 16:45, από Μυτιληνιούς στις 17:00, από Κοκκάρι στις 17:30, από Βαθύ στις 17:45. Ώρα επιστροφής 19:30.

Μετά από συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Σάμου, ο τελικός χώρος στάθμευσης των Ι.Χ. αυτοκινήτων θα είναι στον Περιφερειακό δρόμο (διασταύρωση Βλαμαρής), ενώ θα απαγορεύεται η πρόσβαση στο Κέντρο Λαθρομεταναστών. Αστυνομικοί θα βρίσκονται εκεί για την ομαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας και θα κατευθύνουν τους οδηγούς να σταθμεύουν στον Περιφερειακό, στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Νεκροταφείο και Βαρελά. Η Ομάδα Δράσης Πολιτών προτείνει σε όσους πολίτες θέλουν να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επιθυμούν να φτάσουν οδικώς, να μην έρχονται μόνοι τους, αλλά να παίρνουν και άλλους συνεπιβάτες μαζί τους, λόγω των περιορισμένων χώρων στάθμευσης.

Η ώρα έναρξης της διαμαρτυρίας θα είναι αυστηρά στις 18:00 με λήξη στις 19:30.