AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Ιουν 2014

Δεύτερη συγκεντρωτική προπόνηση beach volley στη Σάμο το Σάββατο 21/6

 

Μετά την πρώτη συγκεντρωτική προπόνηση και στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδιασμού Επιλογής αθλητριών και αθλητών Προεθνικών Ομάδων Beach Volley 2014 της Ε.Ο.ΠΕ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 9:30 π.μ στο Κλειστό Γυμναστήριο Πυθαγορείου και στη συνέχεια στις εγκαταστάσεις του beach bar "Beach Volley" στο Ποτοκάκι Σάμου, η 2η συγκεντρωτική προπόνηση, 

Στην προπόνηση αυτή μπορούν να παρευρεθούν αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους ή μη του νησιού μας, που γεννήθηκαν τα έτη 1999, 2001, 2002 και 2003 (και σε εξαιρετικές περιπτώσεις και το 1998).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Ν. Σάμου, Δημήτρη Νικολαΐδη, στο πρώτο μέρος (Κλειστό Γυμναστήριο Πυθαγορείου) θα γίνει ενημέρωση για τον Εθνικό Σχεδιασμό της Ε.Ο.ΠΕ που αφορά την επιλογή αθλητριών και αθλητών Προεθνικών Ομάδων, σωματομετρήσεις και ανάλυση των νέων κανονισμών Beach Volley. Στο δεύτερο μέρος (beach bar "Beach Volley") θα ακολουθήσει προπόνηση με έμφαση στην τεχνική ανάλυση κινήσεων και την επιδεξιότητα στο Beach Volley.