AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Ιουν 2014

Ούτε σήμερα στη γραμμή της Σάμου το "Μυτιλήνη"...

Φωτογραφία αρχείου My Samos Blog

Νέα αλλαγή έκανε στο πρόγραμμα δρομολογίων των πλοίων της "European Express" και "Μυτιλήνη" η "NEL Lines" χωρίς ωστόσο και πάλι να ενημερώσει με ανακοίνωσή της ή έστω τον σχετικό πίνακα στο site της.

Ειδικότερα, για δεύτερη φορά, όπως και στις 16 Ιουνίου, η εταιρεία δεν απέσυρε σήμερα, όπως είχε ανακοινώσει, το "European Express" και δεν έβαλε στη θέση του το "Μυτιλήνη".

Αντιθέτως, ανακοίνωσε ότι το "European Express" που επέστρεψε μετά κόπων στον Πειραιά τη Δευτέρα, θα εκτελέσει απόψε δρομολόγιο από Πειραιά:

"Καθυστέρηση αναχώρησης Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS

Σας ενημερώνουμε ότι το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS θα αναχωρήσει σήμερα Δευτέρα 23/06 από τον Πειραιά στις 20:00 αντί 17:00, λόγω καθυστερημένου κατάπλου και ανάγκη πετρέλευσης του.

Το δρομολόγιο του πλοίου διαμορφώνεται ως κάτωθι:
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 23/06: ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΑΝ 20:00)
 
ΤΡΙΤΗ 24/06: ΕΥΔΗΛΟΣ (ΑΦ 04:10 ΑΝ 04:40) - ΦΟΥΡΝΟΙ (ΑΦ 06:00 ΑΝ 06:20) - ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ (ΑΦ 07:30 ΑΝ 08:10) - ΒΑΘΥ (ΑΦ 09:10)"

Την ίδια ώρα, μέχρι και τις 3 το μεσημέρι στην ιστοσελίδα της η εταιρεία επέμενε να έχει αναρτημένο σημερινό δρομολόγιο του "Μυτιλήνη"!

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Σε επικοινωνία του My Samos Blog με τα κεντρικά της "NEL Lines" στην Αθήνα, έγινε γνωστό ότι το "Μυτιλήνη" αντικαθιστά τελικά το "European Express" την ερχόμενη Δευτέρα 30/6, γεγονός που ανέβηκε πλέον και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.