AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Ιουν 2014

Οι καθηγητές της Σάμου αντιδρούν


Απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση ενάντια στα σεμινάρια αξιολόγησης των μελών της οργανώνει την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή η Ε.Λ.Μ.Ε Σάμου.

Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευτικοί της τοπικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εναντιώνονται στα σεμινάρια με τα οποία το Υπουργείο Παιδείας δίνει την αρμοδιότητα στους Διευθυντές των σχολείων να προχωρήσουν στην ατομική αξιολόγηση των καθηγητών, καθώς τα θεωρεί ως "ένα μεγάλο βήμα στην πορεία εφαρμογής της πολιτικής των απολύσεων και της ισοπέδωσης του Δωρεάν Δημόσιου σχολείου.
 
Παλεύουμε για τη δουλειά μας και το ψωμί μας! Ακυρώνουμε τα σεμινάρια που προγραμμάτισε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στις 19 & 20 Ιουνίου!

Καλούμε τους συναδέλφους διευθυντές να μην πάρουν μέρος στα σεμινάρια που θέλουν να τους μετατρέψουν σε όργανα της αντιδραστικής πολιτικής.

Συμμετέχουμε όλοι στις στάσεις εργασίας 8-11πμ που κήρυξαν οι Ε.Λ.Μ.Ε για τις 19-20/6 και στις συμπληρωματικές στάσεις 11-2μμ που για τον ίδιο λόγο, στις ίδιες μέρες, κήρυξε η Ο.Λ.Μ.Ε, μετά από αίτημα των Ε.Λ.Μ.Ε Σάμου και Ικαρίας.

Όλοι στις συγκεντρώσεις στις 8πμ έξω από το χώρο των σεμιναρίων (Δημοτικό Σχολείο  Βαθέος, στο Άνω Βαθύ) στις 19 και στις 20 Ιούνη"
, αναφέρει η Ε.Λ.Μ.Ε Σάμου.