AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Ιουν 2014

"Ασπρίζει" η νύχτα στη Σάμο!


Τον νέο θεσμό όπου τα καταστήματα είναι ανοιχτά μέχρι το πρωί, κάνουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και οργανώνουν πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες σε όλη την πόλη θα κάνει πράξη για μια βραδιά ο Εμπορικός Σύλλογος της Σάμου.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία του με τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας, διοργανώνουν "Λευκή Νύχτα" στην πόλη της Σάμου το Σάββατο 26 Ιουλίου, από νωρίς το βράδυ "και μέχρι να κουραστούν οι επισκέπτες μας".

Για τον λόγο αυτόν, καλούν όλους τους επαγγελματίες, εμπόρους, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας, ξενοδόχους, αλλά και όλους όσους το επιθυμούν, να συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή γιορτή της πόλης.

Υπόσχονται ότι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη "Λευκή Νύχτα" θα περιλαμβάνουν πολύ κέφι και μουσική, ατέλειωτα παιχνίδια, αλλά και ενδιαφέρουσες εκθέσεις, μεταξύ πολλών άλλων που ετοιμάζονται.

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη μεταμεσονύκτια βόλτα τους, συνδυάζοντας τις αγορές με τη διασκέδαση, καθώς κάθε γειτονιά του κέντρου του Βαθιού θα κρύβει τις δικές της εκπλήξεις!

Οι διοργανωτές καλούν και όλους τους συλλόγους που θα θελήσουν να λάβουν μέρος "σ' αυτό το ξέφρενο πάρτι στην πόλη μας", να δηλώσουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, στα τηλέφωνα 2273022798 και 6986026810.