AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Ιουλ 2018

Τα αποτελέσματα των εκλογών στη συνέλευση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ Σάμου


Η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, με τη συμμετοχή εκλεγμένων αντιπροσώπων από 12 πρωτοβάθμια σωματεία Σάμου και Ικαρίας. 

Μετά την εισήγηση και τον απολογισμό της απερχόμενης Ε.Γ ακολούθησαν ομιλίες από αντιπροσώπους από όλους τους κλάδους του δημοσίου τομέα.

Στις εκλογές συμμετείχαν οι παρακάτω συνδικαλιστικές παρατάξεις:

- Αγωνιστική Ταξική Ενότητα Δημοσίων Υπαλλήλων που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ έλαβε 26 ψήφους και 6 έδρες από τις 9 της ΕΓ και 3 έδρες στην ελεγκτική επιτροπή . 

- Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών –Ταξική Πορεία έλαβε 5 ψήφους και 1 έδρα.

- ΔΑΚΕ έλαβε 4 ψήφους και 1 έδρα.

- Αγωνιστική Συσπείρωση Δημοσίων Υπαλλήλων Ν Σάμου έλαβε 4 ψήφους και έδρα 1. 

Η Αγωνιστική Ταξική Ενότητα Δημοσίων Υπαλλήλων "χαιρετίζει  όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του Νομού και όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο που την ανέδειξαν για πολλοστή φορά σε πρώτη δύναμη. 

Καλεί όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν γύρω από τα σωματεία τους και το Ν.Τ Σάμου της ΑΔΕΔΥ και να παλέψουν μαζί με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα ενάντια στις ελαστικές μορφές εργασίας για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους για στελέχωση όλων των Δημόσιων Υπηρεσιών του Νομού μας με μόνιμο προσωπικό για ανάκτηση των απωλειών της τελευταίας δεκαετίας ενάντια στην φοροληστεία του λαού μας μακριά από τις ξεπουλημένες ηγεσίες του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού."

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com