AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Ιουλ 2018

"We Make The City"-Ποδηλατώ στην πόλη μου το Σάββατο 14/7 στο Βαθύ

 
Την καμπάνια «We Make The City» συνεχίζουν στις 14 Ιουλίου, για τρίτο κατά σειρά Σάββατο στην πόλη της Σάμου, ο τοπικός Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο δήμος Σάμου.
 
"Στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018, επιλέγουμε να ομορφύνουμε την πόλη μας ποδηλατώντας σε όλους τους δρόμους και μετατρέποντάς τη σ' έναν μεγάλο ποδηλατοδρόμιο" αναφέρουν οι διοργανωτές.
 
Όπως εξηγούν, το ερχόμενο Σάββατο, το απόγευμα, οι κάτοικοι της πόλης έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν χρησιμοποιώντας μόνο το ποδήλατό τους, ενώ τα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας θα υποστηρίξουν την εκδήλωση με διάφορες εκπλήξεις.
 
"Με σύνθημα «Ποδηλατώ στην πόλη μου…Η πόλη μας σε 2 ρόδες!!!», σας καλούμε να κάνετε βόλτα και να διασκεδάσετε με τις εκδηλώσεις μας" προτρέπουν ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο δήμος Σάμου.
 
Το Σάββατο 14 Ιουλίου, από 20.00 έως 00.00, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού και εκτροπή της κυκλοφορίας σε εναλλακτικές οδεύσεις. Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου, στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό, καθώς και η κατεύθυνση προς τα δεξιά στην κάθοδο της οδού Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com