AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Μαρ 2019

Συνελεύσεις γονέων σε σχολεία της Σάμου για το θέμα των προσφυγόπουλων


Να συνεχίσουν την αποχή των μαθητών στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος αποφάσισαν στη γενική συνέλευση του συλλόγου τους το Σάββατο οι γονείς και οι κηδεμόνες του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου αυτού. Το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαρτίου θα συνεδριάσουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων σε δημοτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς της Σάμου.

Θέμα των συνελεύσεων είναι η ψήφιση ή όχι των προτάσεων για περαιτέρω κινητοποιήσεις, μέχρι να επιλυθεί το θέμα με τη λειτουργία τάξεων προσφυγόπουλων (ΖΕΠ και ΔΥΕΠ) στις σχολικές μονάδες της πόλης.

Αναλυτικά: 

- Η συνέλευση των Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου θα αρχίσει στις 18:00 στον χώρο της πινακοθήκης.

- Η συνέλευση των Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου θα αρχίσει στις 19:00 σε αίθουσα του σχολείου.

- Η συνέλευση των Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημοτικό Σχολείο Μυτιληνιών Σάμου θα αρχίσει στις 18:00 σε αίθουσα του σχολείου.

- Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφονηπιακών Σταθμών Πόλεως Σάμου καλεί τους γονείς στις 18:00 στον 1ο παιδικό (πάνω από το ΙΚΑ) σε έκτακτη γενική συνέλευση για να συζητηθεί το θέμα έναρξης ΔΥΕΠ αλλά και γενικότερα η ένταξη προσφύγων και μεταναστών από το ΚΥΤ σε σχολικές δομές της πόλης καθώς και οι εξελίξεις με τις κινητοποιήσεις των υπόλοιπων συλλόγων γονέων του νησιού.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com