AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Μαρ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παραγωγοί και σεφ από τη Σάμο στην έκθεση "Food Expo"!


Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και το Επιμελητήριο συμμετέχουν μαζί με παραγωγούς της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων σε ξεχωριστό περίπτερο στην έκθεση "Food Expo Greece 2019" που διεξάγεται από 16 έως 18 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αττικής, παράλληλα με τo forum οίνων "Oenotelia".


Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, δήλωσε με αφορμή τη συμμετοχή των παραγωγών από Σάμο, Ικαρία και Φούρνους ότι "ο αγώνας για τον πρωτογενή τομέα των νησιών μας είναι συνεχής και πολύπλευρος".

Δείτε τις φωτογραφίες των επιχειρήσεων των νησιών μας στην "Food Expo Greece" από τη σελίδα του κ. Κατρακάζου στο facebook!








Στο πλαίσιο της "Food Expo", οι Σαμιώτες executive chefs, Βαγγέλης Μπιλιμπάς και Ασλάνης Πανερλής, παρουσίασαν στο κοινό μοναδικές, ευφάνταστες συνταγές που αντιπροσωπεύουν την γαστρονομία της Περιφέρειας Βόρειου Αιγαίου, μαζί με τον pastry chef, Δημήτρη Καρκαμπίτσα.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την μαγειρική επίδειξή τους, μέσα από τις σελίδες του Νίκου Κατρακάζου, του Ε.Ο.Σ Σάμου και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στο facebook!
 
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Μαργαρίτα Ικαρίου, από το τμήμα Marketing και Επικοινωνίας του ΕΟΣΣ, ενώ το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Β. Αιγαίου για αγροτικά θέματα, Κώστας Αδαμίδης, και ο αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου, Γιώργος Κυριαζής.

















Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com