AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Μαΐ 2019

Η περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Γιάννη Σπιλάνη στη Σάμο

Δεξιά ο Γιάννης Σπιλάνης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Άνω Βαθύ Σάμου

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η τετραήμερη περιοδεία του επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών του Βορείου Αιγαίου και υποψήφιου περιφερειάρχη Βόρειου Αιγαίου, Γιάννη Σπιλάνη, σε Σάμο και Ικαρία.

Ο κ. Σπιλάνης έφθασε στην πόλη της Σάμου το μεσημέρι της Τρίτης και συναντήθηκε με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Σάμου, Κάρλα Μανώλη, Δεμερτζή Πένυ, Δραπανιώτη Μανόλη, Κουτσοδόντη Γιώργο, Ξάνθο Αλέξανδρο, Λουκαδάκη Γιάννη, Κυριαζή Κώστα, Καλομοίρη Πέτρο, Μήλιου Αναστασία, Πηνελόπη Μαρκοπούλου και Δανούση Γιώργο, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και σκέψεις, σχετικά με την προώθηση του προγράμματος του συνδυασμού πάνω στα θέματα που αφορούν τη Σάμο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Γ. Σπιλάνης και μέλη του συνδυασμού βρέθηκαν στο Άνω Βαθύ για μια σύντομη επίσκεψη και στη συνέχεια περπάτησαν στην αγορά της πόλης του Βαθιού, ενημερώνοντας τους πολίτες για τις περιφερειακές εκλογές και το πρόγραμμα της Συμπαράταξης Πολιτών.

Την Τετάρτη η περιοδεία συνεχίστηκε σε Ηραίο και Πυθαγόρειο, όπου στις συζητήσεις κυριάρχησε το θέμα του τουρισμού και οι προτάσεις της παράταξης σχετικά με τον ποιοτικό τουρισμό και την σύνδεση του με την πρωτογενή αγροτική παραγωγή του νησιού.

Ο Γιάννης Σπιλάνης στη συνέχεια πέρασε στην Ικαρία, όπου την Παρασκευή ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία του Γιάννη Σπιλάνη στη Σάμο, μέσα από τη σελίδα του στο facebook:






Πηγή κειμένου: voreioaigaio.ert.gr
Αναδημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com