AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Ιουλ 2019

Ακροάσεις για τη Νεανική Χορωδία Σάμου από 15-26/7


Νέα μέλη της, ηλικίας 16-25 ετών, αναζητεί η Νεανική Χορωδία Σάμου, με τη στήριξη της Ομάδας Τέχνης και Πολιτισμού "σαμart".

Όπως αναφέρει σε σχετικό κάλεσμά της, η λαχτάρα για το χορωδιακό τραγούδι οδήγησε στην προσπάθεια νέων ατόμων να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό project. Με πίστη στον εαυτό τους κατάφεραν να έρθουν αντιμέτωποι με έναν απαιτητικό, αλλά όχι αδύνατο στόχο, στα πλαίσια των δύο καλοκαιρινών συναυλιών που συμμετείχαν. 

Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, η χορωδία προσκαλεί ενδιαφερομένους ηλικίας 16-25 ετών να ακολουθήσουν τη μουσική τους πορεία. Βασικές προϋποθέσεις για τους ενδιαφερόμενους είναι η συμμετοχή τους σε παλαιότερα χορωδιακά δρώμενα και η γνώση μουσικής σημειογραφίας.

Η συμμετοχή στη χορωδία είναι δωρεάν, ωστόσο η ένταξη στο σύνολο θα κριθεί μέσω ακρόασης, προκειμένου να διαπιστωθούν βασικές φωνητικές και μουσικές ικανότητες. Οι ακροάσεις θα γίνουν από τις 15 έως τις 26 Ιουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6940 202771 για τη δήλωση της συμμετοχής τους.

Τη μουσική διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο τεταρτοετής φοιτητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Καρβέλης.

Οι ακροάσεις και οι πρόβες του συνόλου θα γίνονται στην πρώην Μαυρογένειο Σχολή στο Μαλαγάρι Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com