AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Ιουλ 2019

Προεκλογικές συγκεντρώσεις και περιοδείες υποψηφίων του ΚΚΕ στη Σάμο


Δύο κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις διοργανώνει τη Δευτέρα και την Τρίτη το Κ.Κ.Ε στη Σάμο, ενώ τις τελευταίες μέρες συνεχίστηκαν οι περιοδείες υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στο νησί.

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 20:30 στην πλατεία Καρλοβάσου και την Τρίτη 2 Ιουλίου, επίσης στις 20:30, δεύτερη συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα στην πόλη της Σάμου.

Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Βασιλική Βρυνιώτη και Έρη Ρίτσου (επικρατείας).

Την κεντρική ομιλία θα δώσει ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής και μέλος της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι προεκλογικές περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στη Σάμο.

Την Παρασκευή η υποψήφια βουλευτής, Βασιλική Βρυνιώτη, περιόδευσε στους Βουρλιώτες και συζήτησε με τους κατοίκους καλώντας τους "να εμπιστευθούν την πείρα τους και να στηρίξουν το κόμμα που τους λέει την αλήθεια, που παλεύει με γνώμονα τα λαϊκά συμφέροντα".

Την ίδια μέρα, η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας Έρη Ρίτσου συζήτησε με ανθρώπους που ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με τον πολιτισμό σε σύσκεψη που οργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Σάμου στην πόλη της Σάμου.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ, "κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος με έντονο προβληματισμό γύρω από όλες τις πτυχές του θέματος. 

Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για τη θέση του ΚΚΕ γύρω από τα ζητήματα του πολιτισμού και με αφορμή την πείρα της υποβάθμισης και της εγκατάλειψης του πολιτισμού και της ερασιτεχνικής δημιουργίας, αναδείχθηκε η ανάγκη να δυναμώσει το ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιούλη".

"Η εκλογή κομμουνιστή βουλευτή πρέπει να μπει στην ημερήσια διάταξη των κατοίκων του νησιού για να είναι δυνατό το ΚΚΕ στη βουλή και δυνατοί οι αγώνες την επόμενη μέρα", δήλωσε ο Γ. Πέρρος σε συζήτηση που είχε την Κυριακή στο κεντρικό καφενείο του Πύργου Σάμου. 

Μαζί με την Έρη Ρίτσου συνομίλησαν με κατοίκους του χωριού για τα καυτά προβλήματα που αφορούν τη ζωή και το εισόδημά του λαού.





Την ίδια ώρα η υποψήφια Βασιλική Βρυνιώτη μίλησε σε σύσκεψη γυναικών στην πόλη της Σάμου. "Οι γυναίκες της Σάμου με γνώμονα την πείρα τους μια επιλογή έχουν: δυνατό ΚΚΕ για να είναι δυνατοι οι αγώνες της λαϊκής οικογένειας την επόμενη μέρα και κομμουνιστή βουλευτή στο νησί για να ακούγεται η δική μας φωνή" είπε η υποψήφια βουλευτής και κάλεσε τις γυναίκες να συμβάλλουν στην ενίσχυση του ΚΚΕ.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com