AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Ιουλ 2019

ΣΥΡΙΖΑ: "Αποχαιρετάμε τη συντρόφισσα Καίτη Κοκκώνη"


Την Καίτη Κοκκώνη, που απεβίωσε, αποχαιρετά ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου. Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από την τοπική Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πιο αναλυτικά, η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος, σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Πρόωρα έφυγε από τη ζωή στην Αθήνα μετά από τρίχρονη μάχη με την ασθένειά της το Σάββατο η σ. Καίτη Κοκκώνη.

Θεολόγος εκπαιδευτικός, δίδαξε στα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης με ευρύτητα πνεύματος και σεβασμό στο αντικείμενό της και με βαθιά αγάπη και αφοσίωση στους μαθητές της.

Πιστή στα ιδανικά και τις αξίες της αριστεράς, υπηρέτησε τα κοινά από τις θέσεις της Δημοτικής Συμβούλου στον Δήμο Μαραθοκάμπου από το 2003 μέχρι το 2010, του Προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας του ίδιου Δήμου και του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου του Όρμου Μαραθοκάμπου. Παράλληλα υπήρξε και μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σάμου.

Αλληλέγγυα στους αδύναμους και διεκδικητική στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων, ήταν πάντα παρούσα σε όποια δράση αφορούσε την ανθρώπινη δοκιμασία.

Στον σύντροφο της ζωής και τα παιδιά της εκφράζουμε τη λύπη μας για την απώλειά τους και την υπόσχεση ότι οι ιδέες και η ζωή της θα είναι παρακαταθήκη σε όλους μας" καταλήγει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σάμου.

Τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο της εκπαιδευτικού Αικατερίνης Κοκκώνη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά της εκφράζει και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση Σάμου.

Όπως ενημερώνει, η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 16 Ιουλίου, στις 11.00 πμ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Όρμου Μαραθοκάμπου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com