AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Ιουλ 2019

Η δήλωση της Ιωάννας Καραγιάννη για το αποτέλεσμα των εκλογών


Δήλωση για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου έκανε η Ιωάννα Καραγιάννη, υποψήφια βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας που κατετάγη τρίτη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος με 1.966 σταυρούς.

Στη δήλωσή της η κ. Καραγιάννη αναφέρει αναλυτικά:

"Φίλες και φίλοι, 

Σήμερα ξημέρωσε μια σπουδαία μέρα για την χώρα, μια σπουδαία μέρα για την Νέα Δημοκρατία. Η ισχυρή εντολή που έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηματοδοτεί την ανάγκη της κοινωνίας μας για την πολιτική αλλαγή, η οποία από σήμερα ελπιδοφόρα αρχίζει να πραγματοποιείται. 

Θέλω αρχικά να συγχαρώ τον νέο μας βουλευτή κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη για την εκλογή του καθώς και τον κ. Στεφανή για την προσπάθειά του. 

Τέλος θέλω προσωπικά να απευθυνθώ σε όλες και όλους εσάς τους ανθρώπους που με τιμήσατε με την ψήφο σας και πιστέψατε σε μένα. 

Έδωσα αυτόν τον αγώνα τίμια και με πολιτικό πολιτισμό όπως αρμόζει σε ένα νέο πρόσωπο με αληθινό όραμα για τον τόπο του και όχι για την καρέκλα. Είμαι πραγματικά χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου και όπως έχω ξαναπεί για την αγάπη και την αποδοχή που εισέπραξα. Δηλώνω πως θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στον απλό κόσμο και στην πρώτη γραμμή της μάχης για τα νησιά μας. Όλοι μαζί, ενωμένοι πλέον προχωράμε για ένα νομό δημιουργίας. 

Με εκτίμηση, 

Ιωάννα Καραγιάννη"

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com