AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Ιουλ 2019

Συνελήφθη "σάτυρος" στο Καρλόβασι!

Φωτογραφία αρχείου

Αστυνομικοί του Α.Τ. Τμήματος Καρλοβάσου συνέλαβαν την Τρίτη, μετά από μεθοδευμένες ενέργειες, έναν νεαρό άνδρα που κατηγορείται για παράβαση του άρθρου περί «Προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας» σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου εκφράζει για τον λόγο αυτό "τα θερμά του συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Α.Τ. Καρλοβάσου" και προσθέτει τα εξής:

"Ο εν λόγω δράστης είχε προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, αφού κατά το χρονικό διάστημα από 31/8/2018 έως και 2/7/2019, επιτέθηκε συνολικά σε πέντε γυναίκες, κατά τις βραδινές πάντα ώρες και σε απόμερα σημεία της πόλης του Καρλοβάσου, προβαίνοντας σε πράξεις που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπεια τους".
    
"Οι συνάδελφοί μας, απέδειξαν το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού τους, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες του Καρλοβάσου και συνολικά στον Νομό Σάμου, παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσιακή τους καθημερινότητα" καταλήγει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com