AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Αυγ 2019

Θείες Λειτουργίες σε νησάκια κι εξωκλήσια της Σάμου στις 17, 20, 24 & 29/8

Φωτογραφία από παλιότερη Θεία Λειτουργία στο νησάκι Αγ. Νικολάου που τέλεσε ο π. Δημήτριος Ρηγάκης

Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο ομώνυμο νησάκι απέναντι από την περιοχή Κότσικας θα τελεστεί το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Η αναχώρηση θα γίνεται με βάρκες από το παλιό ιχθυοτροφείο στην περιοχή Λιβαδάκι από τις 08:00 και μετά. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα μοιραστεί η πατροπαράδοτη γιορτή.

Επίσης, την Τρίτη 20 Αυγούστου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Ευαγγελιστρίας στο Καλάμι, πλησίον του φανοποιείου πρώην Φαγά.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (εννιάμερα) στο Μακρονήσι απέναντι από τον οικισμό της Αγίας Παρασκευής. Η αναχώρηση θα γίνεται από τον οικισμό της Αγίας Παρασκευής, με βάρκες από τις 08:00 και μετά. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα μοιραστεί η πατροπαράδοτη γιορτή.

Στις 29 Αυγούστου, τέλος, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Τιμίου Προδρόμου στην περιοχής Πουρνάρια στο Καλάμι. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα μοιραστεί η πατροπαράδοτη νηστίσιμη γιορτή.

"Χρέος η συμμετοχή μας στις λατρευτικές συνάξεις" αναφέρει ο π. Δημήτριος Ρηγάκης, που θα τελέσει τις Θείες αυτές Λειτουργίες.

                   Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com