AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Αυγ 2019

Summer "wine & cheese" στις 17/8 στην πόλη της Σάμου - Διακοπή κυκλοφορίας


Εκδήλωση παρουσίασης των κρασιών του ΕΟΣΣ, με τίτλο Summer "wine & cheese" διοργανώνουν το Σάββατο 17 Αυγούστου στην πόλη της Σάμου ο δήμος Σάμου, ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από την πλατεία Πυθαγόρα με ώρα έναρξης τις 21:30, περιλαμβάνει τη διασύνδεση προϊόντων με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ):

- Τα κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου (ΕΟΣ Σάμου).

- Τα τυριά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (ΕΑΣ Νάξου).

Το διαδραστικό αυτό event διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Mediterranean Cheese & Wine". Στη διάρκειά του θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των κρασιών και της γραβιέρας από εκπροσώπους των Συνεταιρισμών με αναφορές από τον sommelier Άρη Σκλαβενίτη, καθώς και cooking show από τον chef Βαγγέλη Μπιλιμπά.

Παράλληλα με τις παρουσιάσεις, θα πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές των οίνων και των τυριών στον χώρο τού ειδικά διαμορφωμένου περιπτέρου. Στους παρευρισκόμενους θα προσφέρονται εδέσματα με τυρί Νάξου και τα σαμιώτικα κρασιά του ΕΟΣΣ.

Επίσης, τα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας θα παρασκευάζουν κοκτέιλς με βάση τα κρασιά της ΕΟΣΣ.

Για το Σάββατο 17 Αυγούστου από τις 20.00 έως 00.00 θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού και εκτροπή της κυκλοφορίας σε εναλλακτικές οδεύσεις. Επίσης θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου, στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com