AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Νοε 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δράση για τα ΑμεΑ στο Καρλόβασι!

Φωτογραφία του Νίκου Δραπανιώτη

Αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Βορείου Αιγαίου, με επικεφαλής την πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Σοφία Μιχάλα, μαζί με μέλη και φίλους του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ και Φίλων «Νίκος Μένεγας ο Ίκαρος», μαθητές Δημοτικού και άλλους πολίτες συμμετείχαν σε δράση για τα ΑμεΑ στο Καρλόβασι.

Από την πλατεία Καρλοβάσου ξεκίνησαν μια βόλτα με αναπηρικά αμαξίδια, δεμένα μάτια και πατερίτσες στην οδό Γοργύρα, τον κεντρικό δρόμο του δήμου και δημόσια κτήρια και με την υποστήριξη της Τροχαίας εντόπισαν τα απροσπέλαστα σημεία της διαδρομής. 


Στην  πορεία  μαζί  με τα ΑμΕΑ συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου, Γ. Διακοσταματης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας  Καρλοβάσου, Μανώλης Νικολού, σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας (Σακκελάρης, Ελευθεριου) και του Δήμου Δυτικής Σάμου (Γαλανού, Kαλβίνου, Σταμούλος, Κοσμάς) καθώς και προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, που  είδαν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αναπηρία στις μετακινήσεις τους.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της δράσης από τη σελίδα του Νίκου Δραπανιώτη στο facebook και φωτογραφίες του Φώτη Ζανέτη από το Samosnewstravel.blogspot.com.

Φωτογραφίες του Νίκου Δραπανιώτη:


















Φωτογραφίες του Φώτη Ζανέτη: