AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Οκτ 2012

Πρεμιέρα για τον ΑΟ Πολυκράτη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μπάσκετ


Την ομάδα της Πεντέλης αντιμετωπίζει αύριο στις 12 το μεσημέρι η ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Πολυκράτη (ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής με την Ιεράπετρα αναβλήθηκε για τις 31/10), στην έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Το ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου.

Το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά ανανεωμένο φέτος, καθώς στην ομάδα παρέμειναν από τους περσινούς πάικτες μόνο οι Μίλτος Καποτάς, Μάνος Αντωνούσος, Παναγιώτης Ταγκλής, Λευτέρης Πυργιώτης, Κώστας Σημαντήρας, Κώστας Μιχέλης, Γρηγόρης Τσαπαρίκος.
Εκτός από το νεοφερμένο στη Σάμο προπονητή Θάνο Ράλλη (μέχρι πέρυσι προπονητής της γυναικείας ομάδα της Αγίας Παρακευής), οι νέες μεταγραφές παικτών που έγιναν φέτος στον ΑΟ Πολυκράτη ήταν αυτές του Αντώνη Τσαρδούλια (από την Αναγέννηση Σάμου), Ανδρέα Σπηλιόπουλου (από τον Αετό Καλλιθέας), Ντάρκο Ράλλη (από τη Δόξα Λευκάδας), Νίκου Λαγουδάκη (από το Διαγόρα Ρόδου), Θανάση Περρωτή (από τον Αίολο Τρικάλων), Άρη Βουγαζιανού (από την Αναγέννηση Σάμου) και Γιώργου Τοπουζίδη (από τη Γουμέννισα Κιλκίς). 
Από τις αρχές του καλοκαιριού είχαν αποκτηθεί και οι Ηλίας Καραντανάς (από τον ΑΣ Πέρα), Σπύρος Κόγκας (από τον Πορφύρα) και Σπύρος Καρτσωνάκης (από το Κορωπί), οι οποίοι υπηρετούν τη θητεία τους στη Σάμο.

Πηγή: samosbasket.gr