AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Οκτ 2012

Επίσκεψη της γ. γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στη Σάμο


Η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Σάμο αύριο και μεθαύριο.


Η κ. Καλογήρου θα έχει αύριο Τρίτη 16 Οκτωβρίου διαδοχικές συναντήσεις με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. κ. Ευσέβιο, το Δήμαρχο Σάμου Στυλιανό Θάνο, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Σάμου Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους και περιφερειακούς συμβούλους, τη βουλευτή Σάμου Αγνή Καλογερή, την τοπική ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας και εθελοντές πυροσβέστες, τον Προέδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σάμου  Γεώργιο Κυριαζή, την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου Δέσποινα Κάιλα και υπηρεσιακούς παράγοντες της Α.Δ.Α, ενώ στις 18:30 θα έχει συνάντηση γνωριμίας με τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ στο ξενοδοχείο Samos Hotel.
Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου η κ. Καλογήρου θα συναντηθεί με την τοπική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Σάμου Μανώλη Καρμανιόλο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου Ευάγγελο Χαριλάου.