AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Οκτ 2012

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων στο Πυθαγόρειο για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών


Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στο Πυθαγόρειο της Σάμου, μετά από μεθοδευμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου, τέσσερις ημεδαποί (τρεις άνδρες και μία γυναίκα) ηλικίας 53, 41, 48 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 48χρονος προμήθευσε τον 51χρονο και τον 41χρονο, με ποσότητα ινδικής κάνναβης (χασίς), έναντι χρηματικής αμοιβής. Στη συνέχεια, οι δύο τελευταίοι, πέταξαν, ενώ κινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο δρόμο την παραπάνω ποσότητα όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών.
Η παραπάνω ποσότητα ινδικής κάνναβης, συνολικού βάρους 9,2 γραμμαρίων, περισυλλέχθηκε και κατασχέθηκε.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία, όπου διέμενε ο 48χρονος μαζί με μία 44χρονη ημεδαπή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
- Τέσσερις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 231,3 γραμμαρίων, η οποία προοριζόταν για πώληση σε τρίτους
- Μία ζυγαριά ακριβείας
- Μεγάλη ποσότητα από νάιλον συσκευασίες
- Το χρηματικό ποσό των 290 ευρώ
- Έξι κινητά τηλέφωνα
- Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα μοτοποδήλατο, τα οποία χρησιμοποιούνταν για την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου.