AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Οκτ 2012

Συναντήσεις Χρ.Καλογήρου με Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη Σάμου

Στη φωτογραφία διακρίνονται από δεξιά προς τα αριστερά ο Δήμαρχος Σάμου Στέλιος Θάνος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Στάντζος, η Χριστιάνα Καλογήρου, ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Τριανταφύλλου, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Καρλοβασίτης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου Μανώλης Μαυρέλος.

Την απόλυτη στήριξή της στο έργο των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού της Σάμου εξέφρασε η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε σήμερα, πρώτη ημέρα επίσκεψης της στο νησί.

Η κ. Καλογήρου συναντήθηκε διαδοχικά με τον Δήμαρχο Σάμου Στυλιανό Θάνο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Σάμου Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους και Περιφερειακούς Συμβούλους. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, η γ.γ. έδωσε έμφαση στη συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με τους φορείς του νησιού, με στόχο την επίλυση των τοπικών προβλημάτων. Ειδικότερα, συζητήθηκε το θέμα του ΣΧΟΟΑΠ (Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτών Πόλεων) Μαραθόκαμπου, τα προβλήματα στην αδειοδότηση και λειτουργία ελαιοτριβείων, θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση απορριμμάτων στο νησί, η κατασκευή φράγματος στον Μαραθόκαμπο σε συνεργασία με την Κύπρο, η γνωμοδότηση για την κατασκευή έργου αφαλάτωσης στους Φούρνους και η γνωμοδότηση για τη βελτίωση της οδού Βαθύ- Καρλόβασι.

Ιδιαιτέρως τονίστηκε η καθοριστική συμβολή των στελεχών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου προκειμένου να προχωρήσει και να υπογραφεί σχετική απόφαση για το λιμάνι του Μαραθόκαμπου.