AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Οκτ 2012

Το ΚΑΠΗ Καρλοβάσου τίμησε τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Σιδηρουργό


Σε μια σεμνή εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΑΠΗ Καρλοβάσου τιμήθηκε ο πρώην δήμαρχος της πόλης Βαγγέλης Σιδηρουργός ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν ήταν ο άνθρωπος που σημάδεψε με το έργο του την πορεία του Καρλοβάσου.


Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Καρλοβάσου ήταν μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που είχε πάει προκειμένου να συμμετέχει σε αυτή την πρώτη τιμητική εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του.
Ο δημοσιογράφος Γεράσιμος Κοσμάτος ήταν ο συντονιστής της εκδήλωσης ο οποίος κάλεσε στο βήμα τον Μητροπολίτη Σάμου, τον αντιπεριφερειάρχη, τον αντιδήμαρχο Πέτρο Παριανό τον πρόεδρο της Σαμιακής Αρωγής Κώστα Αμυσρώνη, τον πρόεδρο του ΚΑΠΗ Μανόλη Ματθαίου, την υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Δήμητρα Κατσικάκη, πρώην δημάρχους της περιοχής, τον πρώην Νομάρχη, οι οποίοι εξήραν το έργο του κ. Σιδηρουργού ενώ απλοί άνθρωποι εκτός πολιτικής θέλησαν και αυτοί με το δικό τους τρόπο να πουν δυο λόγια για τον πρώην δήμαρχό τους. 
Οι κεντρικοί ομιλητές Γεράσιμος Κοσμάτος, και ο Αλέκος Λυμπέρης περιφερειακός σύμβουλος (ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επί της δημαρχίας Σιδηρουργού ) αναφέρθηκαν στα έργα που προώθησε κατά την διάρκεια της θητείας του όπως το λιμάνι Καρλοβάσου , το Κέντρο Υγείας και κυρίως το Πανεπιστήμιο Αιγαίου που έδωσε οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή. Υπήρξε πρόταση για την μετονομασία κεντρικού δρόμου του Καρλοβάσου σε «οδό Βαγγέλλη Σιδηρουργού». 
Τέλος το λόγο πήρε ο κ. Σιδηρουργός ο οποίος με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε όλους για την μεγάλη όπως είπε τιμή που του έκαναν και δήλωσε ότι ο χαρακτηρισμός του «τοπικιστή» που τον ακολουθούσε κατά την διάρκεια της ενασχόλησής του με τα κοινά ήταν τίτλος τιμής «καθώς αν κάποιος δήμαρχος δεν είναι τοπικιστής τότε ποιος πρέπει να είναι» είπε χαρακτηριστικά. Την όλη εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του ΚΑΠΗ που απέδωσε παλιά δημοτικά τραγούδια της Σάμου. Η βραδιά έκλεισε με την προσφορά εδεσμάτων από τον μπουφέ που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του ΚΑΠΗ.


Πηγή: ert.gr