AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Οκτ 2012

Το πρόγραμμμα του Final 4 του κυπέλλου μπάσκετ "Γεώργιος Βαλής" (Ενημέρωση 24/10)


Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου αποφασίσθηκαν τα εξής, όσον αφορά τη διεξαγωγή των ημιτελικών και τελικού του κυπέλλου «Γεώργιος Βαλής»:

Α. Δεν θα υπάρξει μικρός τελικός.
Β. Οι ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των δύο ημιτελικών, έχουν ως εξής:

Α΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΣΣ Αναγέννηση – ΠΑΣ Ίκαρος την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 16:30.

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΣ Καρλόβασι – ΑΟ Πολυκράτης την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19:30.

Γ. Αποφασίσθηκε ομόφωνα με ψήφους (6 – 0), η τέλεση του final four του κυπέλλου «Γεώργιος Βαλής» να τελεσθεί στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου.

Ενημέρωση 24/10/2012:

Σε νέα συνεδρίαση της επιτροπής αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου αποφασίσθηκαν τα εξής: Λόγω του γνωστού τεχνικού προβλήματος στο πλοίο «Θεόφιλος» που θα μετέφερε την ομάδα του Ικάρου από τη Σάμο στην Ικαρία το πρόγραμμα του τελικού αγώνα του κυπέλλου «Γεώργιος Βαλής», τροποποιείται ως εξής:

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Σε περίπτωση που νικητής του αγώνα ΑΣΣ Αναγέννηση – ΠΑΣ Ίκαρος (Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ), είναι ο ΠΑΣ Ίκαρος, τότε ο τελικός δεν θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 16:30, όπως είχε ανακοινωθεί, αλλά θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και θ’ ανακοινωθεί έγκαιρα από την ΤΕ ΕΟΚ Σάμου.

Σε περίπτωση που νικητής του αγώνα ΑΣΣ Αναγέννηση – ΠΑΣ Ίκαρος (Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ), είναι το ΑΣΣ Αναγέννηση, τότε ο τελικός με αντίπαλο το νικητή του αγώνα ΑΣ Καρλόβασι – ΑΟ Πολυκράτης, θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:30, στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου.

Πηγή: samosbasket.gr