AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Οκτ 2012

Οι ταινίες που προβάλλονται στη Σάμο


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου προβάλλει σήμερα στην αίθουσα της Λέσχης Φοιτητών Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι (ώρα έναρξης: 21:00) και αύριο την ίδια ώρα στη Λέσχη Ερασιτεχνών στο Βαθύ την ταινία του Στέφαν Κομαντάρεφ με τίτλο "Ο Κόσμος Είναι Μεγάλος & η Σωτηρία της Ψυχής Βρίσκεται στη Γωνία".

Πρόκειται για μια δραματική ταινία παραγωγής 2008.
Η υπόθεση της ταινίας:
Μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, ο Άλεξ δεν μπορεί πλέον να θυμηθεί ποιο είναι το όνομά του. Για να του θεραπεύσει τη μνήμη, ο παππούς του, ο Μπάι Νταν, ταξιδεύει στη Γερμανία προκειμένου να οργανώσει ένα ταξίδι στο παρελθόν για τον εγγονό του, ένα ταξίδι μνημών πίσω στη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τη Βουλγαρία. Ενώ ταξιδεύουν διαμέσου του χρόνου και του τόπου, διασχίζουν τη μισή Ευρώπη παίζοντας τάβλι, το πιο απλό και συνάμα το πλέον περίπλοκο από όλα τα παιχνίδια. Αυτή η καθημερινότητα βοηθά τον Άλεξ να συνειδητοποιήσει ποιος είναι, καθώς το τάβλι είναι το κλειδί της δικής του ιστορίας.

Πρωταγωνιστεί ο γνωστός για τη συμμετοχή του στις ταινίες του Κουστουρίτσα Μίκι Μανόλοβιτς, μαζί με τους Καρλο Λιούμπεκ, Άννα Παπαδοπούλου και Κρίστο Μούταφτσιεφ.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Kινηματογραφική Λέσχη Σάμου: τηλ. 2273023174 και 2273023845.

Ο κινηματογράφος Crystal Plex προβάλλει έως και την Τετάρτη 31/10 την ταινία κινουμένων σχεδίων "Μαγαδασκάρη 3: Οι φυγάδες της Ευρώπης". Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Έρικ Νταρνέλ και προβάλλεται στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά έκδοση με τις φωνές των: Γεράσιμου Γεννατά, Θάνου Καλλίρη, Ορέστη Ανδρεαδάκη, Θανάση Κουρλαμπά, Πέτρου Δαμούλη κ.ά.

Η υπόθεση της ταινίας:
Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια η ιπποποταμίνα ακόμη παλεύουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, στο αγαπητό «Μεγάλο Μήλο». Φυσικά και ο Βασιλιάς Τζουλιάν, ο Μορίς και οι Πιγκουΐνοι θα αποτελέσουν μέρος αυτής της περιπέτειας. Το ταξίδι τους αυτή τη φορά θα τους οδηγήσει στην Ευρώπη, όπου θα ανακαλύψουν την τέλεια κάλυψη: ένα περιοδεύον τσίρκο, το οποίο θα ξαναστήσουν από την αρχή και θα το χρησιμοποιήσουν για να καταφέρουν τον στόχο τους.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Κινηματογράφος Crystal Plex: τηλ. 2273080111.