AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Ιαν 2014

Οι τρίτεκνοι ζητούν εκπτώσεις


Επιστολή προς τον Δήμαρχο Σάμου απέστειλε ο τοπικός Σύλλογος Τριτέκνων, με αίτημα την παροχή έκπτωσης επί των δημοτικών τελών και των τελών  ύδρευσης - αποχέτευσης στα μέλη του. Εκπτωτικό αίτημα υπέβαλε και στα Κ.Τ.Ε.Λ.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρουν προς τον Στέλιο Θάνο οι Σαμιώτες τρίτεκνοι, "στα πλαίσια της προσπάθειάς του να ανακουφίσει κατά το δυνατόν τα δεινοπαθούντα - εκτός των άλλων και εξαιτίας της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης-μέλη του", ο σύλλογος υποβάλει στον Δήμο αίτημα, με το οποίο "παρακαλείσθε όπως, κάνοντας χρήση των κατά Νόμο δυνατοτήτων του Δήμου, μας παρασχεθεί από αυτόν η μέγιστη δυνατή έκπτωση Δημοτικών, εν γένει, Τελών καθώς και των Τελών Ύδρευσης και Αποχέτευσης και των συνοδευτικών τους επιβαρύνσεων, για την κύρια (εφόσον υπάρχει και δευτερεύουσα) κατοικία, των οικογενειών-μελών μας.

Αυτό, υπόψη τής από μακρού χρόνου ισχύουσας αντίστοιχης εκπτωτικής πρόνοιας του νυν (αλλά και των πρώην) Δήμου, υπέρ του ομοειδούς και αδελφού Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου (κατά πληροφορίες μας έχει χορηγηθεί έκπτωση στα Τέλη αυτά κατά 50%).

Βέβαιοι για δεδομένο ενδιαφέρον και άμεση ανταπόκρισή σας, ευχαριστούμε από πριν"
.

Με ανάλογη επιστολή του προς τα Κ.Τ.Ε.Λ Σάμου, ο Σύλλογος Τριτέκνων ζητά την παροχή έκπτωσης κομίστρων προς τα εγγεγραμμένα μέλη του, "παρακαλώντας όπως στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας παράσχετε την κατά την κρίση σας ποσοστιαία έκπτωση επί της τρέχουσας τιμής των εισιτηρίων στα λεωφορεία σας, εφόσον τούτο είναι δυνατόν και προβλέπεται από τους ισχύοντες κανονισμούς σας".