AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Ιαν 2014

Η Σάμος πήγε Ολλανδία!


Και στην Ολλανδία έδωσε την περασμένη εβδομάδα το παρών η Σάμος!

Στο πλαίσιο της μεγάλης διεθνούς τουριστικής έκθεσης "Vakantiebeurs" που οργανώθηκε στην Ουτρέχτη, συμμετείχε, όπως και τα άλλα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, σε περίπτερο που στήθηκε εκεί από τον Ε.Ο.Τ.

Όπως είπε στο My Samos Blog η διευθύντρια Τουρισμού της Περιφέρειας κ. Αγγελική Πολιτάκη, στη διάρκεια της έκθεσης η παρουσία των εμπορικών επισκεπτών αλλά και του απλού κόσμου ήταν πολυπληθής, συγκριτικά και με άλλες ανάλογες διεθνείς εκθέσεις που οργανώθηκαν το 2013, φτάνοντας τους 120.000 επισκέπτες.


Και τις 6 ημέρες (14-19 Ιανουαρίου) ήταν στη διάθεση του κοινού ο ελληνικός οδηγός "De Griekse Gids" στα τεύχη του οποίου υπήρχαν πολυσέλιδα αφιερώματα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Επίσης, προσφέρθηκαν και κεράσματα, μεταξύ αυτών και γλυκό σαμιώτικο κρασί.

Τη Σάμο εκπροσώπησε ο τουριστικός πράκτορας κ. Έλληνας και ξενοδόχοι του νησιού, που προσέφεραν και 8 πακέτα δωρεάν ολιγοήμερων διακοπών για δύο άτομα στα ξενοδοχεία Aria Boutique Hotel και Samos Bay Beach Hotel.


Οι επισκέπτες συμπλήρωσαν και ερωτηματολόγια για τη Σάμο, σχετικά με την αναγνωρισιμότητα του νησιού, αλλά και τις εντυπώσεις όσων ήδη το έχουν επισκεφθεί.