AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Ιαν 2014

Η "Μικρά Αγγλία" στο Crystal Cinema από 25 έως και 31/1


Το Crystal Cinema στο Μαλαγάρι της Σάμου θα προβάλλει από το Σάββατο 25/1 έως και την Παρασκευή 31/1, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Μικρά Αγγλία".


Πρόκειται για μια ταινία εποχής, ελληνικής παραγωγής του 2013.

Η υπόθεση της ταινίας:

Η 20χρονη Όρσα είναι παράφορα ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ. Κλειστός χαρακτήρας, δεν αποκαλύπτει το μυστικό της σε κανέναν. Η μικρότερη αδελφή της, Μόσχα, δυναμική και γεμάτη όνειρα, θέλει να φύγει από την Άνδρο, να αποδράσει από τη μοίρα των γυναικών του νησιού να παντρεύονται ναυτικούς που όλο λείπουν ή θαλασσοπνίγονται.

Για τη μητέρα τους, Μίνα, σύζυγο καπετάνιου που προτιμά το Ατλαντικό Σουφ από το σπίτι του, ο έρωτας είναι κακός μπελάς και πόνος. Παρακάμπτοντας τα αισθήματα των κοριτσιών της, συνωμοτεί, αξιοποιεί γνωριμίες και τις παντρεύει με γνώμονα το συμφέρον. Την Όρσα με τον πλοιοκτήτη και καπετάνιο Νίκο Βατοκούζη και λίγο αργότερα τη Μόσχα με τον καπετάνιο πλέον Σπύρο. Άθελά της ναρκοθετεί το ίδιο της το σπιτικό. Το διώροφο που έχτισε με τα εμβάσματα του άντρα της. Στο κάτω σπίτι, η Όρσα. Στο πάνω η Μόσχα.


Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης. Πρωταγωνιστούν: Πηνελόπη Τσιλίκα,  Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μάξιμος Μπουμούρης κ.ά.

Διάρκεια: 160 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Crystal Cinema στο Μαλαγάρι Σάμου.

Τηλέφωνο 22730 80111.