AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Φεβ 2014

"47 Ronin" και "Ψυχρά κι ανάποδα" στο Cine Olympia


Το Cine Olympia θα προβάλλει από την Πέμπτη 6/2 έως και τη Δευτέρα 10/2, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "47 Ronin". Το Σάββατο 8/2 και την Κυριακή 9/2 στις 6 το απόγευμα θα προβάλλει επίσης την παιδική ταινία "Ψυχρά κι ανάποδα" (Frozen)".

Το "47 Ronin" είναι μια ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2013.

Η υπόθεση της ταινίας:

18ος αιώνας, Ιαπωνία. Μία ομάδα εξόριστων Σαμουράι επιδιώκουν να αποκαταστήσουν την τιμή τους και να εκδικηθούν τον προδότη που ευθύνεται για τον θάνατο του Δασκάλου τους. Ο Κάι είναι ο συμπολεμιστής τους, που θα τον αμφισβητήσουν ειδικά όταν ερωτευτεί τη Μίκα, την κόρη του αφέντη τους. Oi Ronin θα δοκιμάσουν το κουράγιο τους, το θάρρος τους, την ψυχή τους, αλλά και την μεταξύ τους εμπιστοσύνη σε μια προσπάθεια ανάκτησης της χαμένης τους γης και κατάκτησης της αιωνιότητας.



Σκηνοθεσία: Carl Rinsch. Πρωταγωνιστούν: Keanu Reeves, Rinko Kikuchi, Hiroyuki Sanada κ.ά.

Διάρκεια: 119 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Το "Ψυχρά κι ανάποδα (Frozen)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2013.


Η υπόθεση της ταινίας:

Η θαρραλέα και υπεραισιόδοξη πριγκίπισσα Άννα πρέπει να συνεργαστεί με τον Κριστόφ, έναν απότομο βουνίσιο τύπο, για να ξεκινήσουν μαζί ένα μεγάλο ταξίδι. Σκοπός τους είναι να βρουν την Παγωμένη Βασίλισσα που δεν είναι άλλη από την αδελφή της Άννα, και να λύσουν επιτέλους τα παγωμένα μάγια που ταλαιπωρούν ένα ολόκληρο βασίλειο. Η Άννα κι ο Κριστόφ θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές τύπου Έβερεστ συνθήκες, θα συναντήσουν μυθικά πλάσματα και μαγικά φαινόμενα σε κάθε γωνία. Πολύτιμοι σύμμαχοί τους στον αγώνα θα είναι ο ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και ένας ψωριάρικος τάρανδος που ακούει στο όνομα Σβεν.




Σκηνοθεσία: Chris Buck και Jennifer Lee. Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά έκδοση της ταινίας που θα προβληθεί στο Cine Olympia ακούγονται οι φωνές των: Κώστας Δαρλάσης, Ηλίας Ζερβός, Φοίβος Ριμενάς, Χρήστος Συριώτης, Σία Κοσκινά, Βάσια Ζαχαροπούλου, Κώστας Μπάκαλης, Πάνος Μουζουράκης.

Διάρκεια: 108 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Cine Olympia: Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 27, στην πόλη της Σάμου.

Τηλέφωνο για κρατήσεις στον πριβέ χώρο: 2273025011.

Δείτε στην Ενότητα "Σινεμά" όλες τις ταινίες που προβάλλονται στη Σάμο.