AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Φεβ 2014

Σεμινάρια για το πιστοποιητικό "Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων"

 

Στην υλοποίηση τριών τμημάτων κατάρτισης προσωπικού για την απόκτηση του πιστοποιητικού "Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων" του Ε.Φ.Ε.Τ (Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων) θα προβεί το Επιμελητήριο Σάμου.

Πιο αναλυτικά, τα σεμινάρια αφορούν το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 8 ωρών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι τις 20/2/2014 να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σάμου, ή να τις αποστείλουν με fax στο 2273022784, ή με e-mail στο samcci@otenet.gr.

Πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.samoscci.gr και στα τηλέφωνα 2273087980 και 2273087975.