AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Ιουλ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το πανηγύρι των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Ηραίο!


Μουσική βραδιά με το συγκρότημα των Γιαμαίων διοργάνωσε το Σάββατο η Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Ηραίου στο χώρο πίσω από την εκκλησία των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Ηραίο Σάμου, στο πλαίσιο του ετήσιου πανηγυριού του ναού.

Όπως φαίνεται και στις επόμενες φωτογραφίες, πολύς κόσμος βρέθηκε εκεί, διασκέδασε και χόρεψε υπό τους ήχους της μουσικής των Γιαμαίων:
 










Το πρωί της Κυριακής, μετά την Θεία Λειτουργία, μοιράστηκε η "γιορτή", το παραδοσιακό φαγητό που ψηνόταν από το βράδυ του Σαββάτου στον ίδιο χώρο.

 






Στη μουσική βραδιά του Σαββάτου έδωσε το "παρών" και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου Σάμου "Ο Λυκούργος", ο οποίος παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, προσκεκλημένος από την Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Ηραίου.

Οι χορευτές του "Λυκούργου", μαζί με την χοροδιδάσκαλο Ελένη Παντελούκα Ελένη άνοιξαν τον χορό ξεσηκώνοντας το πλήθος για να χορέψει τη σούστα και άλλους χορούς.

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος" στο πανηγύρι των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Ηραίο!






Πηγή φωτογραφιών: Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Ηραίου και Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος"