AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Ιουλ 2014

Το κρουαζιερόπλοιο Louis Crystal στη Σάμο

Φωτογραφία: Μανόλης Μανέτας

Το Σάββατο 5 Ιουλίου αφίχθησαν στη Σάμο, μαζί με τους 750 περίπου επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Louis Crystal της εταιρείας Louis Cruises, και 120 Έλληνες και Τούρκοι δημοσιογράφοι.

 Οι δημοσιογράφοι κατά την παραμονή τους στο νησί, αφού ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Οίνου στο Μαλαγάρι, στο Κοκκάρι και στο Πυθαγόρειο, επιστρέφοντας στην πόλη της Σάμου έτυχαν θερμού καλωσορίσματος από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάμου, Γιώργο Κυριαζή, στο ξενοδοχείο Αιολίς. Ο κ. Κυριαζής προσέφερε σε όλους, εκ μέρους του Επιμελητηρίου, από μια τσάντα με δώρα όπως λευκό και γλυκό κρασί, ούζο, δίκαια κούπα και διαφημιστικό υλικό.

Παράλληλα τους παρατέθηκε μπουφές από σαμιώτικα εδέσματα, τα οποία συνοδεύτηκαν από ξηρό λευκό και γλυκό κρασί και από ούζο, τοπικής παραγωγής.

Το Επιμελητήριο ευχαριστεί τις κ.κ. Αδαμαντίνη και Ευαγγελία Παπαδοπούλου, Ευαγγελία Φούσια και Βασιλεία Μαυρατζώτη για την ευγενική παρασκευή των τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου που παρευρέθησαν στο καλωσόρισμα και ιδιαίτερα το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του ξενοδοχείου ΑΙΟΛΙΣ, τον κ. Αθανασιο Νίνο και το εστιατόριο "ΚΗΠΟΣ" για την προσφορά των παραδοσιακών ρεβιθοκεφτέδων καθώς και το μέλος του Επιμελητηρίου κ. Γρηγόρη Γερασίμου για τη δωρεάν διάθεση "Tomaccini" παραγωγής της εταιρείας του με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ Α.Ε..