AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Σεπ 2014

Αναλαμβάνει η νέα διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Μυτιλήνη η τελετή παράδοσης της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου από την απερχόμενη Πρυτανική Αρχή και η ανάληψή της από τη νέα.

Η προηγούμενη διοίκηση,  ξεκίνησε το έργο της τον Σεπτέμβριο του 2010 υπό την πρυτανεία του καθηγητή Πάρι Τσάρτα, και αποτελείτο επίσης από τον  Αναπληρωτή Καθηγητή, Νικόλαο Σουλακέλλη ως Αντιπρύτανη  Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, την Καθηγήτρια  Αγγελική Δημητρακοπούλου,  ως Αντιπρύτανι Έρευνας και Στρατηγικού Σχεδιασμού και τον Αναπληρωτή Καθηγητή, Ιωάννη Κάλλα ως  Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

Η νέα διοίκηση του Πανεπιστημίου αποτελείται από τον Πρύτανη, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στη Σάμο, Στέφανο Γκρίτζαλη, με Aναπληρωτές Πρυτάνεις την Kαθηγήτρια του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, Αμαλία Πολυδωροπούλου, την Aναπληρώτρια Kαθηγήτρια του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, Αλεξάνδρα Μπούνια και τον Aναπληρωτή Kαθηγητή του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, Σπύρο Συρόπουλο.

Eκ μέρους του Συμβουλίου Διοίκησης, o Αναπληρωτής Πρόεδρος, Καθηγητής Νικόλαος Ζούρος, αναφέρθηκε στο έργο της απερχόμενης Πρυτανικής Αρχής και έδωσε θερμές ευχές στη νέα Διοίκηση του Ιδρύματος, ευχόμενος κάθε επιτυχία στο έργο της.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λέσβου, Νίκος Σηφουνάκης, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Μάρκου, και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η θητεία των νέων Πρυτανικών Αρχών θα διαρκέσει έως την 31/8/2018.

Φωτογραφία: Γ. Παπαδόπουλος