AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Μαρ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το 1ο Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου στη Σάμο!


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Πυθαγόρας ο Σάμιος" συνδιοργάνωσε μαζί με τα αθλητικά σωματεία "Κεραυνός Πλατάνου", "Διαγόρας Ραχών" και "Ανατολή Παλαιοκάστρου" την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου το 1ο Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου με την ονομασία "Ιωάννης Χαροχέρης".

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Πυθαγόρας ο Σάμιος", Ελένη Παντελούκα, τόνισε πριν την απονομή των επάθλων: "Τιμούμε την μνήμη του Ιωάννη Χαροχέρη, του απλού και αγαπητού σε όλους συμπολίτη μας, για την αδιάλειπτη παρουσία και προσφορά του σε αυτό εδώ το Δημοτικό Γήπεδο Σάμου.

Τιμούμε την μνήμη του για την προσφορά του στον Αθλητισμό επί 45 ολόκληρα χρόνια, στη νεολαία που ήταν σύμβουλος,φίλος, συμπαραστάτης των παιδιών και των αθλητών του γηπέδου.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε ιδιαίτερα τα αθλητικά σωματεία για την συμβολή τους στην συνδιοργάνωση του 1ου Γυναικείου Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Ιωάννης Χαροχέρης" στη Σάμο.

Πρέπει να τιμούμε και να επαινούμε τέτοιες προσπάθειες ώστε και τα υπόλοιπα σωματεία να συγκροτήσουν ανάλογες ομάδες γυναικείου ποδοσφαίρου και να διεξαχθεί το πρώτο γυναικείο πρωτάθλημα στη Σάμο μας, κάτι που εύχομαι από καρδιάς".

Δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του εκλιπόντος και στα τρία αθλητικά σωματεία από την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου "Πυθαγόρας ο Σάμιος", Ελένη Παντελούκα, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Μανδουραράκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Τριανταφύλλου και τον Πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος Σάμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Γιώργο Αβραμίδη.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη διοργάνωση και τις βραβεύσεις!