AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Μαρ 2015

Διαγωνισμός για προσλήψεις της Δ.Ε.Η και στη Σάμο


Αρχίζει στις 15 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων στον μεγάλο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π για 110 θέσεις πτυχιούχων πανεπιστημίου και Τ.Ε.Ι στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. Δύο από τις θέσεις αυτές αφορούν τη Σάμο.

Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη προβλέπει την κάλυψη μίας θέσης Διπλωματούχου Μηχανολόγου Μηχανικού ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) και μίας θέσης Πτυχιούχου Μηχανολόγου Μηχανικού ΤΕ (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) στον Αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής Σάμου.



Αιτήσεις συμμετοχής

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Δ').

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 15 Απριλίου 2015 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 29 Απριλίου 2015, ημέρα Τετάρτη.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
ΑΣΕΠ
Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2015
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ), θέσεις της οποίας διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 4ης Μαΐου 2015, ημέρας Δευτέρας.