AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Μαρ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις του ΕΠΑ.Λ. Σάμου

 

Μαθητές του Μαυρογένειου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ) Σάμου πραγματοποίησαν πρόσφατα εκπαιδευτικές επισκέψεις στην πόλη της Σάμου.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη, στο πλαίσιο της μηνιαίας σχολικής εκδρομής, οι μαθητές των ειδικοτήτων "Διοίκηση Τουριστικών Υπηρεσιών Β΄ και Γ΄ τάξης" και  "Ψυκτικοί Γ΄ τάξης". επισκέφθηκαν το Εκκλησιαστικό Βυζαντινό Μουσείο Σάμου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στο χώρο του μουσείου από τον π. Δημήτριο Ρηγάκη.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη στο  Εκκλησιαστικό Βυζαντινό Μουσείο Σάμου:




Στη συνέχεια οι μαθητές συναντήθηκαν με το Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιο, ο οποίος μίλησε με τους μαθητές, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και κάθε ευλογία στη ζωή τους, μοιράζοντάς τους και από ένα ημερολόγιο του 2015.

Συνοδοί καθηγητές ήταν οι: Αγγελάκης Ιωάννης, Δουκέλης Γιάννης, Καραγιάννη Φαλκόνα, Χαριλάου Ειρήνη.
 Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ξενοδοχείο "Σάμος"
Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των μαθητών της Γ΄ τάξης της ειδικότητας Υπαλλήλων Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ξενοδοχείο "Σάμος", στο πλαίσιο των μαθημάτων ειδικότητας "Λειτουργίες Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων" και "Εφαρμογές Η/Υ στον τουρισμό".

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας και να προσεγγίσουν τις μεθοδολογίες παροχής υπηρεσιών που εφαρμόζονται από το ξενοδοχείο για την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών των πελατών.

Να διακρίνουν τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που έχει ένας εργαζόμενος σε όλα τα τμήματα ενός ξενοδοχείου. Να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες που ακολουθούνται από την ξενοδοχειακή επιχείρηση κατά τη διάρκεια λειτουργίας της, ώστε να διευκολυνθεί η αρχική τους επαγγελματική ένταξη στον ξενοδοχειακό περιβάλλον.
Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη στο  Ξενοδοχείο "Σάμος":