AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Μαρ 2015

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 26 έως 30/3


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 26 έως και τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Focus". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Σταχτοπούτα (Cinderella)".


Η ταινία "Focus" είναι μια κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2015.




Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Νίκι είναι ένας απατεώνας που ερωτεύεται την όμορφη Τζες καθώς τις παρουσιάζει την πραμάτεια του, αλλά όταν αυτή αρχίζει να νιώθει ασφάλεια κοντά του, τη διώχνει μακριά. Τρία χρόνια αργότερα, η Τζες είναι πλέον μια φαμ-φατάλ, και καταφτάνει στο Μπουένος Άιρες, αλλά στην αντίπαλη πλευρά της απάτης από τον Νίκι. Στόχος και των δύο είναι ένας δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης αυτοκινήτων αγώνων ταχύτητας.



Σκηνοθεσία: John Requa, Glenn Ficarra. Πρωταγωνιστούν: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro κ.ά.

Διάρκεια: 104 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Η ταινία "Σταχτοπούτα" είναι μια ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2015.





Η υπόθεση της ταινίας:


Όταν η μητέρα της βρίσκει τραγικό θάνατο, ο έμπορος πατέρας της Έλα βρίσκει νέα σύζυγο. Για να βοηθήσει τον αγαπημένο της πατέρα, η Έλα καλωσορίζει στο σπίτι τους τη μητριά της, λαίδη Τρεμέν, και τις κόρες της, Αναστασία και Ντριζέλα. Αλλά όταν κι ο πατέρας της απρόοπτα κι ανεξήγητα πεθαίνει, η Έλα βρίσκεται στο έλεος μιας ζηλόφθονης και σκληρής οικογένειας. Γίνεται η υπηρέτρια τους και τη μετονομάζουν Σιντερέλα (Σταχτοπούτα). Αλλά η Σιντερέλα δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει, θυμούμενη τα τελευταία λόγια της μητέρας της που τη συμβούλευε να έχει θάρρος και να είναι ευγενική.



Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh. Πρωταγωνιστούν: Lily Jones, Cate Blanchett, Richard Madden κ.ά.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Olympia ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών:Γιάννης Στεφόπουλος, Τάσος Κωστής, Δημήτρης Δημόπουλος, Φοίβος Ριμενάς, Μαρία Πλακίδη, Ινώ Στεφανή, Τζίνη Παπαδοπούλου, Άλκης Ζερβός, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Δημήτρης Πακσόγλου, Χριστέλα Γκιζέλη, Ινώ Μενενάκου.

Διάρκεια: 112'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.