AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαρ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εθελοντική φύτευση αναρριχητικών φυτών στον περιφερειακό!


Την Κυριακή μέλη και φίλοι από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Σάμου, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βαθέος - Τ.Κ Σάμου και της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών Σάμου συναντήθηκαν και ένωσαν τις προσπάθειές τους για τη βελτίωση της εικόνας στην περιφερειακή οδό της πόλεως Σάμου.

Δεκαεννέα συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων δύο γυναίκες, με τσάπες και σκαπτικά εργαλεία, για δύο περίπου ώρες έσκαβαν, καθάριζαν και φύτευαν αναρριχητικά φυτά αμπέλοψης και κισσού σε ένα μήκος 1000 περίπου μέτρων στην περιφερειακή οδό της.

Οι συμμετέχοντες ευελπιστούν ότι τα περίπου 150 φυτά που φυτεύτηκαν θα ριζώσουν και με τις μελλοντικές τους φροντίδες και ποτίσματα θα βοηθήσουν την φύση να επουλώσει τις οπτικές πληγές που άφησε η κατασκευή του δρόμου.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον γεωπόνο, Γιακουμή Αμυρσώνη, για την προσφορά των φυτών και τις συμβουλές του, το πλήρωμα του πυροσβεστικού οχήματος από το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βαθέος- Τ.Κ. Σάμου που "φύλαγε" στο δρόμο και όλους τους συμμετέχοντες που μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου βοήθησαν στο πεδίο της προσφοράς.

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξαν από αυτή την εθελοντική δράση οι Νίκος Τσούλος, Στέλιος Χατζηανδρέου και Αγαμέμνονας Αγγελετόπουλος!









































Φωτογραφίες: Νίκος Τσούλος, Στέλιος Χατζηανδρέου και Αγαμέμνονας Αγγελετόπουλος