AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Νοε 2017

Κινητοποιήσεις για τον Φ.Π.Α στη Σάμο


Κλιμάκια του Εργατικού Κέντρου Σάμου και συνδικαλιστικών σωματείων του νησιού πραγματοποίησαν την Παρασκευή περιοδείες στην Δ.Ο.Υ Σάμου, στο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου και στην Πλατεία Καρλοβάσου.

Στους παραπάνω χώρους παρέμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα διακινώντας την ανακοίνωση του Ε.Κ. και των σωματείων και συζητώντας με δεκάδες εργαζόμενους και άλλους Σαμιώτες.

Οι συνδικαλιστικές αυτές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της προγραμματισμένης δράσης του Εργατικού Κέντρου Σάμου για την συγκέντρωση που διοργανώνει την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο ενάντια στην κατάργηση του μειωμένου Φ.Π.Α. και "την κυβερνητική πολιτική φοροληστείας του λαού".

Κλιμάκια του Εργατικού Κέντρου Σάμου και συνδικαλιστικών σωματείων του νησιού πραγματοποίησαν την Παρασκευή περιοδείες στην Δ.Ο.Υ Σάμου, στο Δημοτικό Κτίριο Καρλοβάσου και στην Πλατεία Καρλοβάσου. Στους παραπάνω χώρους παρέμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα διακινώντας την ανακοίνωση του Ε.Κ. και των σωματείων και συζητώντας με δεκάδες εργαζόμενους και εκατοντάδες Σαμιώτες. Η συνδικαλιστικές αυτές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της προγραμματισμένης δράσης του Εργατικού Κέντρου Σάμου για την συγκέντρωση που διοργανώνει την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο ενάντια στην κατάργηση του μειωμένου Φ.Π.Α. και "την κυβερνητική πολιτική φοροληστείας του λαού".