AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Αυγ 2018

Κλείνει η παραλιακή της πόλης της Σάμου το Σαββατοκύριακο 25-26/8


Ο Δήμος Σάμου ενημερώνει τους πολίτες ότι τα βράδια του Σαββατοκύριακου  25 και 26 Αυγούστου ο δρόμος της παραλιακής οδού της πόλης της Σάμου θα παραμείνει  κλειστός. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Αυγούστου στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης και οι απονομές της Aegean Regatta 2018 και στη συνέχεια θα διοργανωθεί μια εκδήλωση με μουσική και Σαμιώτικο Κρασί κατά μήκος ολόκληρης της παραλιακής.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου, στο ύψος της Πλατείας Πυθαγόρα, θα πραγματοποιηθεί το μιούζικαλ "Το πρώτο μας πάρτυ". Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου, στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό καθώς και η κατεύθυνση προς δεξιά της κυκλοφορίας καθόδου της οδού Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη.

Τέλος, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός κατά μήκος της παραλιακής οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη, από το ύψος του "ΞΕΝΙΑ" έως το λιμάνι, από τις 20.30  έως τη 01:00 για το Σάββατο 25 Αυγούστου και από τις 21:00 έως τις 00.00 για την Κυριακή 26 Αυγούστου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com