AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Αυγ 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: "Το πρώτο μας πάρτυ" στη Σάμο!

Φωτογραφίες του My Samos Blog

Ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό της Σάμου το βράδυ της Κυριακής η φαντασμαγορική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "Το πρώτο μας πάρτυ"!

Η παράσταση διοργανώθηκε από τον Δήμο Σάμου και είχε ελεύθερη είσοδο.

Επί σκηνής στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης της Σάμου εμφανίστηκαν θρυλικοί τραγουδιστές που καθόρισαν μια ολόκληρη εποχή, όπως ο Δάκης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης και ο Λάκης Τζορντανέλλι.

Μαζί τους συμμετείχε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Εβελίνα Νικόλιζα και η Σαμιώτισσα Τίνα Αλεξοπούλου, ξαναζωντανεύοντας το "Πρώτο μας Πάρτυ" και την υπέροχη ατμόσφαιρα των 60s και 70s. Τότε που κάποιο "Τρελοκόριτσο" με μίνι-ζιπ, έφερνε "Τρικυμία" στην καρδιά ενός "Καζανόβα" της εποχής!

Στη μουσική παράσταση ακούστηκαν διαχρονικά τραγούδια όπως τα εξής: "Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο", "Ο Αλέξης", "Σε συνάντησα στην πλαζ", "Mammy Blue", "Άνθρωπε αγάπα", "Η άνοιξη", "Χαμένα όνειρα", "Ο τρόπος", "Ξαφνικά μ' αγαπάς", "Το κορίτσι του φίλου μου", "Σαν ένα όνειρο", "I who have nothing", "Αγοράζω παλιά", "Αγόρι μου", "Μια σου λέξη", "A casa di Rene", "Τραμοντάνα", "Τζέγκις Χαν", τα οποία ξεσήκωσαν το κοινό της Σάμου.

Δείτε βίντεο του My Samos Blog και φωτογραφίες από την μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "Το πρώτο μας πάρτυ" στην πόλη της Σάμου!










     



 
         




Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com