AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Αυγ 2018

Aegean Regatta από 23-25/8 και Γιορτές Κρασιού στις 25-26/8 στη Σάμο


O Δήμος Σάμου υποδέχεται από 23 έως 25 Αυγούστου την 18η Aegean Regatta, το κορυφαίο ιστιοπλοϊκό γεγονός που ξεκινά στις 19 Αυγούστου στη Σκύρο και ολοκληρώνεται στις 25/8 στη Σάμο, ενώ παράλληλα, στις 25 και 26/8 η πόλη της Σάμου θα φιλοξενήσει τις Γιορτές Κρασιού.


Η Aegean Regatta είναι μία διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση με απήχηση σε Έλληνες και ξένους ιστιοπλόους. 

Οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, θα καταπλεύσουν  στη πόλη της Σάμου και στο Πυθαγόρειο. Τα σκάφη που λαμβάνουν μέρος στην Aegean Regatta θα παραμείνουν στο νησί από τις 23 έως 25 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης. 

Οι ναυτικές διαδρομές των σκαφών της Regatta στην περιοχή της Σάμου συμπίπτουν με την διοργάνωση των Γιορτών Κρασιού που θα λάβουν χώρα το Σαββάτο 25 και την Κυριακή 26 Αυγούστου, προσδίδοντας ένα εορταστικό χαρακτήρα σε αυτές. 

Ειδικότερα την πρώτη ημέρα των γιορτών κρασιού, η παραλιακή ζώνη της πόλης της Σάμου θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο πάρτυ δρόμου με μουσικές, άφθονο κρασί, τοπικά προϊόντα και διάφορες γευστικές «προκλήσεις». 

Την δεύτερη μέρα (26/8), θα πραγματοποιηθεί η δημοφιλής συναυλία "Το Πρώτο μας Πάρτυ", με την συμμετοχή μεγάλων καλλιτεχνών όπως Δάκης, Μπ. Αργυράκη, Ρ. Ουίλιαμς, Γ. Πολυχρονιάδης, Λ. Τζορντανέλλι, Δ. Κοργιαλάς καθώς και της Σαμιώτισσας Τίνας Αλεξοπούλου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com