AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Αυγ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι χοροί της Σάμου στην Πέλλα!


Τους χορούς της Σάμου και της Ικαρίας παρουσίασε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου-ΧΟΡ.Ο.Σ στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Πηγών Αραβησσού Πέλλας, που οργάνωσε πρόσφατα ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος.

Σύμφωνα με τον ΧΟΡ.Ο.Σ., οι Σαμιώτες χορευτές, μαζί με τον χοροδιδάσκαλο Μάκη Ευαγγέλου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν από χιλιάδες θεατές, που είχαν κατακλύσει τον χώρο της εκδήλωσης, μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο με πανύψηλους πλατάνους, λίμνες και τρεχούμενα νερά.









Η σαμιώτικη αποστολή είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους εντυπωσιακούς καταρράκτες της Έδεσσας, τα Γιαννιτσά, καθώς και σε άλλα αξιοθέατα του Νομού Πέλλας, ενώ έφθασε μέχρι και τη Θεσσαλονίκη. 



Οι στολές των χορευτών παραχωρήθηκαν για την αποστολή αυτή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παγώνδα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χώρας “Ειρήνη”, τους οποίους τα μέλη του ΧΟΡ.Ο.Σ. ευχαριστούν. 

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου-ΧΟΡ.Ο.Σ ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές δράσεις του με συμμετοχή του σε εργαστήρια και εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου στη γειτονική Ικαρία, ενώ σύντομα θα ανακοινώσει το πρόγραμμα της νέας χορευτικής χρονιάς και τα νέα τμήματα ελληνικών παραδοσιακών και λατινοαμερικάνικων χορών που θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο.

Φωτογραφίες: ΧΟΡ.Ο.Σ.

                    Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com