AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Αυγ 2018

Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ν.Σ.: "Προσοχή στους επιτήδειους"


Την προσοχή των μελών του εφιστά ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νομού Σάμου (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ν.Σ.), καθώς επιτήδειοι, με παραπλανητικά τηλεφωνήματα, προσπαθούν να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον σύλλογο, "στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Σάμου, άτομα που χρησιμοποιούν γνωστά στους επιχειρηματίες υπαρκτά ονόματα, επικοινωνούν μαζί τους, λέγοντας πως ενημερώνουν για επιχορηγήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων  ύψους 41.000€, με σκοπό την απόσπαση μεγάλων χρηματικών ποσών προκειμένου να «ξεκλειδώσουν» την επιχορήγηση. Προτρέπουν τους επιχειρηματίες ή τους οικείους τους να ανοίξουν λογαριασμούς σε τραπεζικά ιδρύματα και από εκεί να γίνονται οι μεταφορές προς αυτούς".

Ο σύλλογος ζητεί από όλα τα μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και να επικοινωνούν είτε  με το γραφείο του συλλόγου, είτε με την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου και την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Σάμου, για οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα που μπορεί να προκύψει.

"Προσοχή, σε καμία περίπτωση να μην δίνουν χρήματα αλλά ούτε και τα προσωπικά τους στοιχεία" αναφέρει ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νομού Σάμου.

                          Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com