AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Αυγ 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Λευκή Νύχτα στην πόλη της Σάμου!

Φωτογραφία του Μανώλη Ζάννη

Η "Λευκή Νύχτα", η μεγάλη γιορτή που οργάνωσε από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής ο Δήμος Σάμου, ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας του νησιού, συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου στους δρόμους της πόλης της Σάμου!

Τα καταστήματα σε όλη την πόλη ήταν ανοιχτά, έκαναν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις, ενώ παράλληλα διοργάνωναν μουσικές και άλλες εκδηλώσεις.

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης της Σάμου είχαν τη δυνατότητα μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα να κάνουν τη μεταμεσονύκτια βόλτα τους, συνδυάζοντας τις αγορές με τη διασκέδαση, ενώ κάθε γειτονιά του κέντρου έκρυβε τις δικές της εκπλήξεις.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Σάμου, "Από νωρίς το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η πόλη ντύθηκε γιορτινά και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου από όλο το νησί που ήρθαν να διασκεδάσουν με τις μουσικές και τα δρώμενα αλλά και να κάνουν τις αγορές τους. 

Οι εκπτώσεις και οι προσφορές ήταν πολύ ελκυστικές. Η φετινή  "Λευκή Νύχτα" είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή μέχρι σήμερα.



Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, καθώς τα τελευταία  χρόνια γίνεται μια πολύ συντονισμένη προσπάθεια όλων για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η 5η "Λευκή Νύχτα" άφησε τους επισκέπτες της πόλης μας ενθουσιασμένους και δικαιωματικά  "έδωσε ραντεβού" υψηλών απαιτήσεων  για την επόμενη χρονιά!"

Δείτε μέσα από τα παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες του My Samos Blog την ατμόσφαιρα που επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη της Σάμου!


Important note for Google Translate users:
To watch the videos please return to the untranslated version of this post.











































Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com