AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Οκτ 2018

Πενθήμερη επίσκεψη της Χριστιάνας Καλογήρου στη Σάμο


Τα έργα καθαρισμού του χειμάρρου «Δροσιά», από την περιοχή του Παλαιοκάστρου έως τον Μεσόκαμπο, που γίνονται στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας, επισκέφθηκε την Πέμπτη η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Κατρακάζο, και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Οι εργασίες αυτές πραγματοποιούνται με ίδια μέσα της Περιφέρειας Βορείου, με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Σάμου.


Στη διάρκεια παραμονής της στο νησί, η κ. Καλογήρου συναντήθηκε με τοπικούς φορείς κι επισκέφθηκε τα χωριά Νεοχώρι και Παγώνδας, όπου συναντήθηκε με τους πρόεδρους της Τοπικής και Δημοτικής Κοινότητας, Πέτρο Νίνο και Γιώργο Τσάτσο, αντίστοιχα, και κατοίκους και συζήτησαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Η περιφερειάρχης είχε και συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Π.Ε. Σάμου, με τη συμμετοχή των αντιπεριφερειαρχών Νίκου Κατρακάζου και Γιώργου Κυριαζή και στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, σχετικά με την πορεία υλοποίησης των έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Σάμο και τον προγραμματισμό των επόμενων ενεργειών.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Παρασκευή, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, με ομιλήτρια την ειδική χειρουργό μαστού Νατάσα Παζαΐτη, καθώς και την ειδική χειρουργό μαστού Παρασκευή Λιάκου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, με την υποστήριξη του συλλόγου «Η πηγή της Μάνας».

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com