AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Οκτ 2018

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών στη Σάμο!


Διαρρήξεις και κλοπές που διαπράχθηκαν το τελευταίο τετραήμερο στην πόλη της Σάμου. εξιχνιάστηκαν την Κυριακή μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν στην πόλη της Σάμου από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας του  νησιού τέσσερις αλλοδαποί (38χρονος, 29χρονος και δύο 21χρονοι), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται επίσης για τα αδικήματα της αντίστασης και της πρόκλησης σωματικών βλαβών. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού, βραδινές κυρίως ώρες, διέρρηξαν τρία καταστήματα και σταθμευμένο αυτοκίνητο στην πόλη της Σάμου και αφαίρεσαν -κατά περίπτωση- από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ περίπου, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλκοολούχα ποτά, τσιγάρα, καθώς και διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης.

Ένας από τους παραπάνω δράστες (21χρονος) προέβαλλε αντίσταση, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη και προκάλεσε σωματικές βλάβες σε αστυνομικό.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε. 

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com