AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Οκτ 2018

ΒΙΝΤΕΟ: Δημιούργησαν αντιπυρική ζώνη στο δασύλλιο των Μυτιληνιών!


Την δημιουργία αντιπυρικής ζώνης στο μοναδικό εναπομείναν δασύλλιο των Μυτιληνιών και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Ζαχαριά, Γράβες, Αγία Τριάδα πέτυχε η Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών Σάμου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών του νησιού.

Όπως αναφέρει στη σελίδα της στο facebook, η Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών Σάμου "ευχαριστεί τη Διεύθυνση Δασών για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Κοινότητας για τη δημιουργία αντιπυρικής ζώνης πάνω από 2 χιλιόμετρα, στο δασύλλιο Ζαχαριά, Γράβες, Αγία Τριάδα. 

Συγχαρητήρια αξίζουν στον επικεφαλής κ. Δημήτριο Κουμούτση και το εργατικό προσωπικό, που αποψιλώνουν εκατέρωθεν του δρόμου από Μαργιωρή μέχρι Ζαχαριά και Αγία Τριάδα σε μεγάλο πλάτος, ώστε ο δρόμος να λειτουργεί αφ' ενός ως αντιπυρική ζώνη με άμεση και εύκολη πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων και αφ' έτερου να δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης των ιδιοκτήτων στα αγροτεμάχια της περιοχής".

Δείτε βίντεο από τη δράση δημιουργίας αντιπυρικής ζώνης και φωτογραφίες που δείχνουν τη δουλειά που έγινε στο δασύλλιο της ευρύτερης περιοχής των Μυτιληνιών!








Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com